SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ


Αθήνα, Νοέμβριος 2011


Αγαπητά μας μέλη,

Κατόπιν παραίτησης του Προέδρου κ.Μιχάλη Κυριακίδη, για την κάλυψη της θέσης, το Διοικητικό Συμβούλιο κάλεσε (μετά την άρνηση του δεύτερου επιλαχόντος κ.Πέτρου Κούτρα) την τρίτη επιλαχούσα των αρχαιρεσιών τις 3 Νοεμβρίου 2010, κα Βασιλείου Ελένη και εξέλεξε μεταξύ των μελών του τους εξής για τα παρακάτω αξιώματα :

1. Πρόεδρο την κ. Μιχαλοπούλου Αικατερίνη με ψήφους πέντε
2. Αντιπρόεδρο  την κ. Καψίλη Αφροδίτη με ψήφους πέντε (5)
3. Γενική Γραμματέα  την κ. Φραγκάκη – Πρινιωτάκη Μαρία με ψήφους πέντε (5)
4. Αναπληρώτρια την κ. Καφούρου Γεωργία με ψήφους πέντε (5)
5. Ταμία (5) την κ. Βασιλείου Ελένη με ψήφους πέντε (5)

Ως επίτιμος Πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Ρ. για την προσφορά του, ορίστηκε ομόφωνα ο κ. Κυριακίδης Μιχάλης.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι :

Η υποστηρικτική ομάδα του Δ.Σ. που απαρτίζεται από τους κυρίους : Δεβετζή Ορφέα, Λώλη Κωνσταντίνο και Μπρέντα Θωμά επιμελήθηκε της δημιουργίας του Κώδικα Δεοντολογίας του Σωματείου.

Συγκροτήθηκε επιτροπή εκπαίδευσης που απαρτίστηκε από τους κ.κ. Φραγκάκη-Πρινιωτάκη Μαρία, Καψίλη Αφροδίτη, Καφούρου Γεωργία και ΠολυακταρΙδη Γιάννη η οποία δημιούργησε Πρόγραμμα Σπουδών το οποίο εστάλει σε όλες τις αναγνωρισμένες από τον Σ.Ε.Ρ. σχολές, προκειμένου οι απόφοιτοι τους να γίνονται αποδεκτοί από τον Π.Ε.Σ.Ρ.

Δημιουργήθηκε εγκύκλιος Διδαχθέας Ύλης από τις κ.κ. Φραγκάκη-Πρινιωτάκη Μαρία και Μιχαλοπούλου Αικατερίνη, η οποία εστάλει στις σχολές για την έναρξη της διδακτικής περιόδου 2011-2012.

Έγινε αντικατάσταση της λογίστριας του σωματείου κ. Μονιούδη Αναστασίας με το λογιστικό γραφείο των κ.κ. Αντζουλάκου Γεωργίου – Κάρδαρη Ευάγγελου , Εθν.Μακαρίου 9 & Ηπείρου 94 ,Πέραμα – Αττική ,τηλ.210-4020 279 ,fax 2104417 259. Όλα τα μέλη του Π.Ε.Σ.Ρ. θα μπορούν να απευθύνονται στον κ.Αντζουλάκο Γεώργιο για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστούν σε σχέση με το επαγγελμά μας αυτό καθ’ αυτό, είτε σε συνάρτηση του επαγγελματός μας με οποιοδήποτε άλλο.


Σας υπενθυμίζουμε τον κωδικό επαγγέλματος :
86.90.19.12 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-6424818.


Ευχαριστούμε πολύ
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου