SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Ρ. - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

 
 
Αγαπητά μέλη του Σ.Ε.Ρ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του Προέδρου κ. Σπύρου Δημητράλουλα με την κα Βασιλική Κατσαούνου - Φράγκου και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης και της Επιστημονικής Υπευθύνου του Ξενώνα παιδιών με Αυτισμό "ΑΓΓΕΛΙΑ" κας Αποστολοπούλου, σας ανακοινώνουμε ότι δημιουργείται η ευκαιρία για τα μέλη μας εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών Ρεφλεξολογίας στον Ξενώνα "ΑΓΓΕΛΙΑ".

Όσοι ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας στην έδρα του Σωματείου αναφέροντας τα εξής:

- έτος και σχολή αποφοίτησης, αναγνωρισμένης από το Σ.Ε.Ρ.

- χρονικό διάστημα που εξασκείτε ή εργάζεστε ως Ρεφλεξολόγος

- προηγούμενη εμπειρία εθελοντική ή μή σε παρόμοια περιστατικά

Θα στελεχωθεί η ομάδα αρχικά με 2-3 άτομα, κατά προτίμησιν με κατοικία προσκείμενη στην περιοχή της Ν.Μάκρης. Τα μέλη που θα στελεχώσουν εθελοντικά τον ξενώνα θα κληθούν να συμπληρώσουν - υπογράψουν αίτηση προσφοράς εθελοντισμού και αποποίησης χρηματικής αμοιβής για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Στην συνέχεια θα εγκριθεί από το Δ.Σ. του Νοσ/μείου Γ.Γεννηματάς που ανήκει ο ξενώνας και η δομή του προγράμματος ''ΑΓΓΕΛΙΑ''.

Η Επιστημονική Υπεύθυνος του Ξενώνα είναι η κα Αποστόλογλου, η διεύθυνση του Ξενώνα είναι: Νικολάου Πλαστήρα 6, Νέα Μάκρη
τηλ. 22940-90431

Μετά τιμής,
το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου