SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Το Ελληνικό έχει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει στην Α1»

Συντάχθηκε απο τον/την Marios Borinos   
Τετάρτη, 30 Μάιος 2012 13:21
Από την ΕΣΚΑΝΑ σε δύο χρόνια το Ελληνικό βρέθηκε στην Α1 κατηγορία κερδίζοντας δύο πρωταθλήματα και οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά, την παρθενική τους στα μεγάλα σαλόνια. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη και με ανατροπές αλλά τελικά το Ελληνικό κατάφερε να πετύχει τον στόχο του που ήταν εξ αρχής η άνοδος όπως τονίζει στο cobrasports.gr η βασική γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας, Μαριρόζα Μπόνη, που προβλέπει ότι «το Ελληνικό μπορεί να είναι η νέα δύναμη στον χώρο»!
Η άνοδος ήταν από την αρχή της σεζόν ο βασικός στόχος του Ελληνικού;
Εξ’ αρχής ο στόχος της ομάδας ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεπώς η άνοδος στην Α1 κατηγορία.
Ποιο ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας σας; Το ατού της ομάδας εντός ή εκτός παρκέ;
Κλειδί της επιτυχίας μας ήταν η καλή συνεργασία, καθώς και η προσήλωση και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του στόχου από την αρχή έως το τέλος της σεζόν.

boni1Πότε αρχίσατε να πιστεύετε στην άνοδο;
Από την αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν πιστοί στον στόχο μας και δεν τον εγκαταλείψαμε ποτέ, παρά τις δύο ήττες.
Ποιο ήταν το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Νότου από πλευράς ανταγωνισμού και ποιότητας των ομάδων;
Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, σίγουρα οι τρεις πρώτες ομάδες ήταν αυτές που ξεχώριζαν αλλά όπως αποδείχθηκε και οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές. Βέβαια δεν έλειπαν και οι ομάδες, όπως σε κάθε πρωτάθλημα, οι οποίες ήταν μικρότερης δυναμικότητας και τερμάτισαν στις τελευταίες θέσεις.
Ποια στιγμή θα ξεχώριζες από αυτή τη σεζόν;
Σίγουρα τη νίκη μας στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας, η οποία καθόρισε και την άνοδο μας στην Α1 κατηγορία.
Σε ποιον θα αφιέρωνες τον τίτλο και την άνοδο;
Στους προπονητές μου (Ρουμπελάκη-Παντελάκη-Δεμέναγα) και όλο το τιμ, στις συμπαίκτριές μου, στην διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα στο πλευρό μας και είναι παράδειγμα προς μίμηση και στην οικογένειά μου.
Συμφωνείς με την άποψη ότι το Ελληνικό είναι η νέα δύναμη του γυναικείου μπάσκετ;
Σίγουρα είναι μια ομάδα που έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να πρωταγωνιστήσει  τα επόμενα χρόνια στο χώρο. Η διοίκηση της ομάδας έχει υψηλές προσδοκίες  και είμαι σίγουρη ότι θα κάνει το παν για να τις εκπληρώσει.
boni xoros
Με δύο ανόδους σε ισάριθμες σεζόν, πιστεύεις ότι η ομάδα έχει τη δυναμική να ξεχωρίσει του χρόνου στην Α1 ή θα έχει σαν αρχικό στόχο την παραμονή;
Αυτή η ομάδα, όπως απέδειξε και τις δύο προηγούμενες  σεζόν, έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα είναι κάποιος ικανοποιημένος με μια απλή παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια, είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να μιλάμε για στόχους.
Η ομάδα είναι οικονομικά υγιής ώστε να αντεπεξέλθει στα δεδομένα της Α1;
Αν και δεν είμαι η αρμόδια για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, η ομάδα λειτουργεί επαγγελματικά και αυτό περιλαμβάνει και το οικονομικό κομμάτι. Δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στην Α1.
Η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα;
Η διοίκηση από το ξεκίνημα ήταν στο πλευρό μας, ακόμα και στα δύσκολα, δεν έχασε ποτέ την πίστη της στο πρόσωπο μας και όπως είπα και προηγουμένως είναι παράδειγμα προς μίμηση, καθώς στις μέρες μας είναι πολύ σπουδαίο να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς.
Εσύ θα παραμείνεις στην ομάδα;
Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση, η δική μου επιθυμία πάντως είναι να παραμείνω στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου