SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Το εμπορικό κέντρο athensheart, υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων σας προσκαλεί να γνωρίσετε εντελώς δωρεάν την συμπληρωματική αυτή μέθοδο, από τη Κυριακή 18/9 έως και την Κυριακή 25/9.
Η έμπειρη ομάδα ρεφλεξολόγων θα βρίσκεται στο χώρο του εμπορικού κέντρου (1ο επίπεδο) από τις 10 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ για να σας προσφέρουν Ρεφλεξολογία εντελώς δωρεάν και να σας βοηθήσουν να διώξετε την κούραση της ημέρας και να αποβάλετε το καθημερινό άγχος και στρες. Η Ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και τελικά εξισορρόπηση του οργανισμού.
Επισκεφθείτε το athensheart, γνωρίστε τη μέθοδο της Ρεφλεξολογίας και απολαύστε την πιο αναζωογονητική εμπειρία shopping, επωφελούμενοι από την ποικιλία προτάσεων αγορών και ψυχαγωγίας του εμπορικού κέντρου.

Ώρες λειτουργίας stage ΡεφλεξολογίαςΔευτέρα – Παρασκευή: 1ο.00 - 21.00
Σάββατο - Κυριακή: 1ο.00 - 21.00
Στο επίπεδο 1 του athensheart









Πρόσβαση - Χάρτης


To Athens Heart είναι εύκολα προσβάσιμο, από όποια άκρη της Αθήνας και αν μας επισκεφθείτε.

Με αυτοκίνητο, ένα μεγάλο Parking 3 επιπέδων, 750 θέσεων, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. (έως 2,5€ μέγιστη ημερήσια χρέωση)

Με ηλεκτρικό : Στάση «ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ» Περίπου 10 λεπτά με τα πόδια μετά.

Με λεωφορείο : Στάση «ΕΡΓΩΝ»
049 Πειραιάς - Ομόνοια
815 Ταύρος - Γουδί
914 Κοκκινιά - Λαχαναγορά - Ομόνοια

Με προαστιακό : Στάση «ΡΟΥΦ» σύντομα σε λειτουργία και η Στάση «ΤΑΥΡΟΣ»

Με μετρό : Στάση «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου