SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας στο athensheart





Κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και γνωριμία του ευρύτερου κοινού με την συγκεκριμένη φυσική συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας. Η Ρεφλεξολογία ανήκει στον ευρύτερο χώρο των Συμπληρωματικών και Εναλλακτικών Θεραπειών - ΣΕΘ.

Το εμπορικό κέντρο athensheart, υποδέχεται την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων σας προσκαλεί να γνωρίσετε εντελώς δωρεάν την εναλλακτική αυτή μέθοδο, από τη Δευτέρα 20/9 έως και το Σάββατο 25/9.
Κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, αλλά και τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, ομάδα ρεφλεξολόγων θα βρίσκονται στο χώρο του εμπορικού κέντρου για να σας προσφέρουν Ρεφλεξολογία εντελώς δωρεάν και να σας βοηθήσουν να διώξετε την κούραση της ημέρας και να αποβάλετε το καθημερινό άγχος και στρες.
Η ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.
Επισκεφθείτε το athensheart, γνωρίστε τη μέθοδο της ρεφλεξολογίας και απολαύστε την πιο αναζωογονητική εμπειρία shopping, επωφελούμενοι από την ποικιλία προτάσεων αγορών και ψυχαγωγίας του εμπορικού κέντρου.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 17.00 - 21.00
Σάββατο: 12.00 - 16.00
Στο επίπεδο 0 του athensheart

Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Ώρες λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Cafe - Εστιατόρια: Δευτέρα - Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.
Άνετο parking 750 θέσεων
Επικοινωνία-Πληροφορίες: 210 3414105 begin_of_the_skype_highlighting              210 3414105      end_of_the_skype_highlighting, www.athensheart.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου