SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τhe Corporate Relay Run, θα είμαστε όλοι εκεί μαζί με το PERFORMANCE 22.


Σκυταλοδρομία εταιρικού πνεύματος
Η Ένωση κοινωφελών σωματείων «Μαζί για το Παιδί» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Corporate Relay Run, μία σκυταλοδρομία συναδελφικού και φιλανθρωπικού πνεύματος με διπλό σκοπό. Να περάσουμε καλά και να δώσουμε χαρά σε παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.
Το Corporate Relay Run είναι αγώνας δρόμου σκυταλοδρομίας 12 χλμ. που διαπνέεται από φιλανθρωπικό πνεύμα και απευθύνεται σε όλους όσους εργάζονται σε εταιρίες και οργανισμούς. Το αντίτιμο συμμετοχής των δρομέων αλλά και των εταιρειών από το πρόγραμμα Red Carpet VIP300 θα ενισχύσει, μέσω της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», τους σκοπούς  των 10 κοινωφελών σωματείων που την απαρτίζουν και εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 10.000 παιδιών κάθε χρόνο.
Οι δρομείς συμμετέχουν ως ομάδα εκπροσωπώντας την εταιρεία τους. Κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις (4) δρομείς και κάθε δρομέας θα τρέξει απόσταση 3 χλμ.
Ελάτε να συμμετάσχετε σε μια διοργάνωση που προάγει την υγεία και την ευεξία, επιβραβεύει το ομαδικό πνεύμα και συνεισφέρει σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Σχηματίστε με τους συναδέλφους σας ομάδες 4 ατόμων και εγγραφείτε. Με τη συμμετοχή σας δείχνετε την έμπρακτη συμπαράστασή σας προς τα παιδιά.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα διεξαχθεί το Corporate Relay Run, διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως το Heart Center, και η βράβευση των Γυμναστηρίων και των Μ.Μ.Ε. θα βοηθήσουν να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα ώστε να  καλυφθούν περισσότερες ανάγκες των παιδιών που τόσο χρειάζονται την υποστήριξή μας. Επιπλέον, ο διαγωνισμός T-shirt όχι μόνο θα επιβραβεύσει τη δημιουργικότητά σας, αλλά θα βοηθήσει να διαδοθεί η κοινή μας προσπάθεια.

Εκεί θα είμαι και εγώ μαζί με το  http://www.chatzichristos.gr (performance 22). Εύχομαι να γίνει μία καλή διοργάνωση για αυτό τον πολύ σημαντικό σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου