SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

1η Ημερίδα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στην Αθήνα


Η ιστοσελίδα YinYang.gr και ο Κινέζικος ιατρικός εκδοτικός οίκος PMPH ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προωθήσουν την καλύτερη γνώση της κινεζικής ιατρικής στην Ελλάδα.
Η ημερίδα είναι το πρώτο γεγονός από πολλά που πρόκειται να ακολουθήσουν, προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο συνειδητοποίησης αυτής της αρχαίας ιατρικής.

Η ημερίδα συγκεντρώνει διεθνείς ομιλητές και ειδικούς, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με ΠΚΙ στην Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και για την εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών της ΠΚΙ, Qi Gong και άλλα.

Επίσης, στην ημερίδα θα ανακοινωθεί η διεθνή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα για την δημοσίευση του πρώτου ελληνικού βιβλίου ΠΚΙ στην Κίνα από τον εκδοτικό οίκο PMPH.
Ακόμα θα παρουσιαστεί και θα υπογραφτεί το βιβλίο "Κλινική Έρευνα και Εφαρμογή του Βελονισμού και του Τουί Να". Τέλος στο εκθεσιακό χώρο θα παρουσιαστούν Ελληνικά βιβλία ΠΚΙ και αγγλικά βιβλία εκδοτικών οίκων της Κίνας.

Καλεσμένοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΚΙ!

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Πρόγραμμα:

10:00-10:45 "Ασκήσεις Qi Gong για διατήρηση της υγείας των θεραπευτών και των ασθενών της ΠΚΙ" Λύδια Τυλλιανάκη, δασκάλα Τάι Τσι και θεραπευτικού Τσι Κονγκ.

10:45-11:00 Έναρξη, χαιρετισμός επισήμων. Xiuqin Yang Co-director Confucius Institute in Athens, Πανταζοπούλου 'Αννα, ιδρύτρια του "Natural Health Science" και άλλοι.

11:00-12:00 "Η αναγκαιότητα της σύνδεσης της Π.Κ.Ι με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική" Τιλικίδης Αλέξανδρος, φυσίατρος, βελονιστής, βοτανοθεραπευτής, υπεύθυνος εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

12:00-13:00 "Θεραπευτικά Ατυχήματα. Ενδείξεις, Αντενδείξεις και Παρενέργειες του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού και του Ηλεκτροβελονισμού" Καράβης Μιλτιάδης φυσίατρος, βελονιστής, μέλος του 12μελούς Συμβουλίου της Παγκόσμιας Εταιρείας Ιατρικού Βελονισμού ICMART, Ιδρυτικό μέλος της EUROPEAN ASSOCIATION OF ACUPUNCTURE

13:00-14:00 "Συνδυασμός Βελονισμού και Τουί Να" Δημητρίου Γιάννης, ιατρός, φυσιοθεραπευτής, Msc. Acupuncture and Tuina
14:00-15:00 Διάλειμμα, έκθεση βιβλίων της ΠΚΙ εκδοτικών οίκων της Κίνας και ελληνικών βιβλίων ΠΚΙ, υπογραφή βιβλίου "Κλινική έρευνα και εφαρμογή του βελονισμού και του τουί να".

15:00-16:00 " Scalp Acupuncture" (Κρανιοβελονισμός, Θεωρία και Πράξη) Suzanne Robidoux, TCM Ph. D. Καναδάς

16:00-17:00 "The art of the Bed Chamber" (Σεξουαλική Γνώση στην ΠΚΙ, Ιατρική Ιστορική Αναδρομή, Πρακτικές Συμβουλές) Lien Chan Sook Wouters, Msc. Sinology Βέλγιο

17:00 Λήξη ημερίδας, απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης

Για τις ομιλίες στην αγγλική δεν θα γίνει μετάφραση

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, 10:00-17:00

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ
Πώληση από τις τοπικές σχολές ΠΚΙ ή στην είσοδο της στοάς του βιβλίου την ημέρα της ημερίδας.

Τόπος Διεξαγωγής:
Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου
Αρσάκειο Μέγαρο, Αθήνα

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Διοργάνωση: YinYang.gr
Επικοινωνία:
info@yinyang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου