SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

SPORTS THERAPY LOLIS KOSTAS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

1η Ημερίδα Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στην Αθήνα


Η ιστοσελίδα YinYang.gr και ο Κινέζικος ιατρικός εκδοτικός οίκος PMPH ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προωθήσουν την καλύτερη γνώση της κινεζικής ιατρικής στην Ελλάδα.
Η ημερίδα είναι το πρώτο γεγονός από πολλά που πρόκειται να ακολουθήσουν, προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο συνειδητοποίησης αυτής της αρχαίας ιατρικής.

Η ημερίδα συγκεντρώνει διεθνείς ομιλητές και ειδικούς, για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με ΠΚΙ στην Ελλάδα και την Κίνα, καθώς και για την εκμάθηση εξειδικευμένων τεχνικών της ΠΚΙ, Qi Gong και άλλα.

Επίσης, στην ημερίδα θα ανακοινωθεί η διεθνή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα για την δημοσίευση του πρώτου ελληνικού βιβλίου ΠΚΙ στην Κίνα από τον εκδοτικό οίκο PMPH.
Ακόμα θα παρουσιαστεί και θα υπογραφτεί το βιβλίο "Κλινική Έρευνα και Εφαρμογή του Βελονισμού και του Τουί Να". Τέλος στο εκθεσιακό χώρο θα παρουσιαστούν Ελληνικά βιβλία ΠΚΙ και αγγλικά βιβλία εκδοτικών οίκων της Κίνας.

Καλεσμένοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την ΠΚΙ!

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Πρόγραμμα:

10:00-10:45 "Ασκήσεις Qi Gong για διατήρηση της υγείας των θεραπευτών και των ασθενών της ΠΚΙ" Λύδια Τυλλιανάκη, δασκάλα Τάι Τσι και θεραπευτικού Τσι Κονγκ.

10:45-11:00 Έναρξη, χαιρετισμός επισήμων. Xiuqin Yang Co-director Confucius Institute in Athens, Πανταζοπούλου 'Αννα, ιδρύτρια του "Natural Health Science" και άλλοι.

11:00-12:00 "Η αναγκαιότητα της σύνδεσης της Π.Κ.Ι με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική" Τιλικίδης Αλέξανδρος, φυσίατρος, βελονιστής, βοτανοθεραπευτής, υπεύθυνος εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

12:00-13:00 "Θεραπευτικά Ατυχήματα. Ενδείξεις, Αντενδείξεις και Παρενέργειες του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού και του Ηλεκτροβελονισμού" Καράβης Μιλτιάδης φυσίατρος, βελονιστής, μέλος του 12μελούς Συμβουλίου της Παγκόσμιας Εταιρείας Ιατρικού Βελονισμού ICMART, Ιδρυτικό μέλος της EUROPEAN ASSOCIATION OF ACUPUNCTURE

13:00-14:00 "Συνδυασμός Βελονισμού και Τουί Να" Δημητρίου Γιάννης, ιατρός, φυσιοθεραπευτής, Msc. Acupuncture and Tuina
14:00-15:00 Διάλειμμα, έκθεση βιβλίων της ΠΚΙ εκδοτικών οίκων της Κίνας και ελληνικών βιβλίων ΠΚΙ, υπογραφή βιβλίου "Κλινική έρευνα και εφαρμογή του βελονισμού και του τουί να".

15:00-16:00 " Scalp Acupuncture" (Κρανιοβελονισμός, Θεωρία και Πράξη) Suzanne Robidoux, TCM Ph. D. Καναδάς

16:00-17:00 "The art of the Bed Chamber" (Σεξουαλική Γνώση στην ΠΚΙ, Ιατρική Ιστορική Αναδρομή, Πρακτικές Συμβουλές) Lien Chan Sook Wouters, Msc. Sinology Βέλγιο

17:00 Λήξη ημερίδας, απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης

Για τις ομιλίες στην αγγλική δεν θα γίνει μετάφραση

Ημερομηνίες και ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, 10:00-17:00

Κόστος Συμμετοχής: 10 ευρώ
Πώληση από τις τοπικές σχολές ΠΚΙ ή στην είσοδο της στοάς του βιβλίου την ημέρα της ημερίδας.

Τόπος Διεξαγωγής:
Στοά του βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου
Αρσάκειο Μέγαρο, Αθήνα

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Διοργάνωση: YinYang.gr
Επικοινωνία:
info@yinyang.gr

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

4ο Demenagas Basketball Camp

Στο 4ο Demenagas Basketball Camp, που διεξάγεται και εφέτος στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι, θα συμμετάσχουν 70 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 10 ετών και άνω και 15 επίλεκτοι αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Κορυφαίοι προπονητές από High Scools και Division 1 & 2 Κολλεγίων των Η.Π.Α. θα συμμετάσχουν ενεργά στο D.B.C., αξιολογώντας όλους τους αθλητές και προσφέροντας δυνατότητες αθλητικής υποτροφίας.
Στο 4ο D.B.C. θα φιλοξενηθεί και ο Κώστας Χατζηχρήστος, ένας από τους καλύτερους προπονητές βελτίωσης της αθλητικής ικανότητας των παικτών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Στη διάρκεια του camp, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές της Α1 Κατηγορίας.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στους ρυθμούς του Master Beach Volley η Αίγινα!!!!!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των διοργανωτών του «Aegina Master Beach Volley» προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο νησί 16-19 Ιουνίου.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του χώρου στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Η εγκατάσταση θα φιλοξενήσει 600 θεατές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες έχοντας γύρω τους πολυάριθμα σκάφη αλλά και το γραφικό λευκό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.

Στα προκριματικά, που θα γίνουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου στην Αγία Μαρίνα, ομάδες από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν με στόχο μία θέση στο κυρίως ταμπλό του Μάστερ (17 με 19 Ιουνίου, κεντρικό λιμάνι της Αίγινας).

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει το βράδυ του Σαββάτου και την αναμέτρηση των διασημοτήτων που θα χαρίσουν λίγη από τη λάμψη τους στο τουρνουά.

Μασκότ του Aegina Master Beach Volley είναι η χελώνα της Αίγινας, σύμβολο του νησιού από την αρχαιότητα. Η χελώνα αποτυπωνόταν στα νομίσματα του νησιού.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 11 και 12 Ιουνίου, θα διεξαχθεί το «Αίγινα Καπ» από το οποίο οι νικητές θα πάρουν τη wild card για το Μάστερ.

Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 20 αθλητές. Οι διοργανωτές έδωσαν παράταση για την υποβολή αιτήσεων.

Ζητούνται εθελοντές από την βόρεια Ελλάδα!

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή εθελοντών ΣΕΘ στον 6ο διεθνή μαραθώνιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου,
οι συνάδελφοι ετοιμάζονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στον 8o Olympus Marathon που θα διεξαχθεί φέτος στις 26 Ιουνίου.
Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού, αλλά και διεθνούς ορεινού τρεξίματος θα λάβουν μέρος στον Olympus Marathon, ο οποίος διεξάγεται φέτος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την Άντζελα Τασόβαλη, εναλλακτική θεραπεύτρια, email: atassovali@gmail.com, τηλ. 6977202131